Partners

Sporters die alles uit hun talent willen halen, stoppen al hun energie in hun sport. Ondanks de meer dan 100% inzet die nodig is om alles uit mijn sport te halen, is steun van partners noodzakelijk om de randvoorwaarden te creëren voor topsport. Op mijn website vindt u informatie over mijn plan en zult u herkennen dat de relatie tussen mij en mijn partners is gebaseerd op samenwerken met als basis: topsport en business, de ideale marketingmix. Dunlop Sport en SPFI steunen mij in het bereiken van mijn sportieve doelstellingen. Super fijn!

KBT Logo

Ook partner worden van mij?

Geïnteresseerd om ook partner te worden? Vul het formulier hieronder in en ik neem contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Dunlop Sport

Materiaal is voor een tennisser natuurlijk erg belangrijk. Ik moet mij goed voelen met de rackets en de bespanning. Ook de kleding moet lekker zitten tijdens mijn wedstrijden. Dunlop Sport steunt mij dan ook met goede spullen. Rackets, tassen, bespanning en kleding worden gesponsord. Fantastisch!

Klik door naar Dunlop Sport

 

SPFI

spfi

SPFI staat voor Software Partners for Integration. Het bedrijf verzorgt ondersteuning op het gebied van software. Tegenwoordig kan niemand meer zonder. Wil je meer weten van deze sponsor kijk dan even op hun website. Ik ben blij met deze hoofdsponsor. Het is een leuk bedrijf met mensen die betrokken zijn met mijn avontuur als tennisser én student.

Klik door naar SPFI